DE TECHNOLOGIE ACHTER DE SOFTWARE

De juiste technologie voor een eenvoudige data-import

Het moeilijkste, en daarom ook het meest tijdrovende, deel van het introduceren van software is vaak de integratie ervan in je bestaande infrastructuur. En dan met name de verbinding met je bronsystemen en de overdracht van al je relevante gegevens. Met LucaNet is dit niet langer een ingewikkelde zaak. We hebben namelijk een tool ontwikkeld die automatisch de gegevens van verschillende systemen van derden naar onze database overzet. Op hetzelfde moment is het net zo gemakkelijk voor jou om je gegevens in je relationele en web-based databases in te voeren.

Maak kennis met de sterke punten van onze software. Profiteer van de eenvoudige integratie in je bestaande IT-infrastructuur, de uitstekende bruikbaarheid en de geavanceerde technologie die je helpt om de transparantie en databeveiliging te waarborgen.

Intelligente en krachtige technologie

Bruikbaarheid

Je gespecialiseerde team kan aanpassingen volledig zelfstandig uitvoeren om aan de steeds veranderende eisen te voldoen

Baanbrekende technologie

Gebruik de nieuwste krachtige technologie, zoals LucaNet.Financial OLAP Server en de multidimensionale in-memory databases

Eenvoudige integratie

Open systeemarchitectuur en naadloze integratie in grotere systeemlandschappen

Veiligheid en flexibiliteit

Hoog niveau van veiligheid dankzij SSL-versleuteling en verschillende toegangsniveaus

Profiteer van perfecte interfaceverbindingen

Met meer dan 200 kant-en-klare interfaces biedt LucaNet je een perfecte gegevensintegratie voor alle soorten ERP- en accountingsystemen (bijv. Exact, SAP, MS Dynamics NAV, AFAS, Sage, Twinfield, Accountview enz.). Dankzij de open architectuur van LucaNet hebben alle XMLA-compatibele BI-frontends, zoals Power BI, Qlik en Tableau, rechtstreeks toegang tot je cijfers in LucaNet.

Eén database, oneindig veel mogelijkheden

Het technische hart van onze software is LucaNet.Financial OLAP Server. De specialistische OLAP-database heeft een voor geconfigureerd, multidimensionaal gegevensmodel voor Financial Performance Management. Hiermee kun je in real time planningen maken en consolideren (Realtime Financial OLAP). Het gegevensmodel wordt constant bijgewerkt, zodat je altijd de effecten van de wijzigingen aan de gegevens, consolidatiestappen of aanpassingen aan de planning kunt zien. Op elk niveau en in elke periode.

Een ander opvallend kenmerk is het kant-en-klare financial-data-warehouse. Met de ingebouwde finance boekhoudlogica van de software kun je je planning en consolidatie volledig integreren, zelfs met formatwijzigingen. Dit alles helpt ervoor te zorgen dat trainings- en implementatietijden tot een minimum worden beperkt. De oplossing biedt je daarbij een zeer interactieve en efficiënte manier van werken.

Hoe gegevensoverdracht werkt met LucaNet