WANNEER TECHNOLOGIE JE WERK EENVOUDIGER MAAKT

De software-architectuur achter je FPM-oplossing

Vertrouw bij LucaNet op een moderne software-architectuur, die al je vereisten toekomstgericht en succesvol weergeeft. Als meermaals onderscheiden aanbieder van CPM-software hebben wij een tool ontwikkeld die enerzijds gegevens geautomatiseerd uit de meest uiteenlopende operatieve systemen naar onze database overdraagt, en anderzijds net zo eenvoudig het schrijven van gegevens in relationele en multidimensionele databases mogelijk maakt. Laat de gegevens heel flexibel via verschillende frontends weergeven – afhankelijk van je vereisten via de LucaNet.Financial Client, de LucaNet.Excel-Add-In of systemen van derden. Via de LucaNet.Web Client krijg je mobiele toegang tot je gegevens. Zo heb je ook onderweg steeds alle belangrijke cijfers van je bedrijf op zak.

Intelligente en krachtige technologie

Baanbrekende technologie

Onze FPM-software is gebaseerd op de modernste en krachtigste technologieën, zoals de LucaNet.Financial OLAP Server en een multidimensionele in-memory-databank

Gecentraliseerd gebruikersbeheer

De toegangsrechten voor alle applicaties in het bedrijf worden centraal door jou beheerd, inclusief het eenvoudig aanmaken en verwijderen van gebruikers

Veiligheid en flexibiliteit

Het pluspunt voor de veiligheid: Onze gegevens worden bij de overdracht per SSL versleuteld. En met ons wachtwoordmanagement definieer je bedrijfsspecifieke richtlijnen voor het toekennen van wachtwoorden

Eenvoudige en mobiele gegevenstoegang

Toegang tot je financiële rapportering krijg je letterlijk met een druk op de knop. Net zo eenvoudig visualiseer je gegevens flexibel op je pc, laptop of tablet

Bruikbaarheid

Alle aanpassingen aan veranderende vereisten kun je zelf zonder hulp van je IT-afdeling uitvoeren

Eenvoudige integratie

Dankzij de open systeemarchitectuur kan LucaNet naadloos in elk systeemlandschap worden geïntegreerd

Eén database, oneindig veel mogelijkheden

Het technische hart van onze software is LucaNet.Financial OLAP Server. De specialistische OLAP-database heeft een voor geconfigureerd, multidimensionaal gegevensmodel voor Financial Performance Management. Hiermee kun je in real time planningen maken en consolideren (Realtime Financial OLAP). Het gegevensmodel wordt constant bijgewerkt, zodat je altijd de effecten van de wijzigingen aan de gegevens, consolidatiestappen of aanpassingen aan de planning kunt zien. Op elk niveau en in elke periode.

Een ander opvallend kenmerk is het kant-en-klare financial-data-warehouse. Met de ingebouwde finance boekhoudlogica van de LucaNet software kun je planning en consolidatie volledig integreren, zelfs met formatwijzigingen. Dat betekent voor jou meteen een dubbel voordeel! Enerzijds worden scholings- en implementeringstijden tot het minimum verkort, anderzijds is buitengewoon interactief en efficiënt werken gegarandeerd.

Hoe gegevensoverdracht werkt met LucaNet

Veilig gebruikersbeheer van je financiële gegevens

Moet je een groot aantal gebruikers gecontroleerd toegang verlenen tot je financiële gegevens? En moet dit centraal plaatsvinden conform de allerhoogste veiligheidsnormen? Dat is precies wat LucaNet te bieden heeft: Onze software onderscheidt zich door een eenvoudig gebruikersbeheer met ondersteuning van gecentraliseerde authenticatieprocedures van bekende identity-providers, bijv. AzureAD of Okta. LucaNet ondersteunt protocollen zoals OAUTH 2.0 en SAML 2.0, en zal bovendien in de toekomst nog andere relevante protocollen integreren.

Hiermee kun je de toegang voor gebruikers gecentraliseerd voor alle applicaties in je bedrijf beheren en worden het aanmaken en verwijderen van gebruikers evenals het management bij het toekennen van wachtwoorden vereenvoudigd.

De LucaNet.Web Client – de frontend van de toekomst

LucaNet biedt met de LucaNet.Web Client een echte webtoegang voor je rapportering. Als gebruiker krijg je eenvoudig toegang tot je financiële gegevens op je tablet, laptop of pc. Zo heb je steeds je rapporten mobiel in het oog, zonder dat je bijkomende software hoeft te installeren.

De basis voor de ter beschikking gestelde LucaNet.Web Client is de LucaNet.Web Server. Deze levert de LucaNet.Web Client aan en maakt de gegevens uit de LucaNet.Financial Client beschikbaar voor weergave in de webbrowser. Het hiervoor gebruikte Java-framework combineert beproefde technologieën en standaards voor een krachtig en stabiel bedrijf. Tegelijk leggen we daarmee een fundament voor toekomstige technologische ontwikkelingen.