INTERACTIEVE ANALYSES EENVOUDIG GEMAAKT

De perfecte combinatie van business intelligence en analyseoplossingen

LucaNet biedt je de perfecte oplossing voor het opstellen van een tabel met je financiële cijfers. Je bent in staat deze transparant te analyseren voor je rapporten met behulp van ad-hoc-grafieken, flexibele tijdreeksanalyses en dynamische vergelijkingsweergaven. Wil je je (financiële) gegevens visualiseren, delen en personaliseren in centrale, interactieve en mobiele dashboards en diagrammen? Dan zorgt onze FPM-software voor een naadloze verbinding met professionele dashboarding en BI-tools van derden.

Belangrijkste functies voor BI en dashboarding

  • Eenvoudige, duidelijke en transparante generatie van ad-hoc-analyses in de frontend van LucaNet
  • Naadloze integratie met iedere BI- of analysetool
  • “Best of breed”: De ultieme combinatie van een geschikte BI-/analysetool voor operationele planning en dashboarding met de finance expertise van de LucaNet-software
bi integration

Een intelligente BI en dashboarding tool:

Hoe de LucaNet software jou kan helpen

Open systeemarchitectuur

Dankzij de open architectuur van onze FPM-oplossing hebben al je BI-frontends, zoals Power BI, Qlik en Tableau, direct toegang tot de cijfers in LucaNet via Microsoft Analysis Services.

“Best of breed”

In een bedrijfsbrede BI-omgeving wordt LucaNet de “financiële datahub” van het systeem, met een centrale functie waar de traditionele business intelligence-oplossingen met hun complexe technische vereisten niet aan kunnen tippen.

Individuele generieke planningsoplossingen

LucaNet biedt je diverse planningsoplossingen, inclusief boekingsformulieren, assistentenen Excel-integratie. En helemaal mooi: je kunt ook de individuele begrotingen in je BI-tool importeren met slechts één druk op de knop.

LucaNet vereenvoudigt complexiteit

bi and analytics comparison planning actual figures

Eenvoudige vergelijking van al je gegevens, inclusief sparklines, stoplichtfunctie en opmerkingen.

bi and analytics ad hoc analyses

In LucaNet is visualisatie van alle gegevens beschikbaar door middel van ad-hoc-grafieken voor een snelle en eenvoudige analyse.

software demonstration office

Meer informatie over onze BI-tool voor dashboarding

Wilt u onze tool voor business intelligence en dashboarding in actie zien? Bent u ook geïnteresseerd in de vraag waar en hoe de rapportagesoftware van LucaNet u zelfs nog meer ondersteuning kan bieden? Wij bieden u graag vrijblijvend een live, gepersonaliseerde demo aan - bij u op kantoor of in een online presentatie!

Vraag een demo aan