WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

Onze consultancydiensten

Met LucaNet krijgt u het beste advies. Dankzij de ervaring opgedaan met honderden succesvol afgesloten projecten kunnen we u met uitgebreide knowhow op het gebied van Controlling en BI ter zijde staan:

  • Implementatie van onze software voor Financial Performance Management​​​​​​​
  • Trainingen (Klantentraining ter plaatse of via het internet)
  • Functionele en technische consultancy bij alle vragen met betrekking tot accountancy
  • Ondersteuning bij uw plannings- en consolidatieprojecten
  • Implementatie van elektronische deponering (XBRL)
  • En nog veel meer

LucaNet.Consulting – Uw voordelen

U wilt weten hoe we ons als aanbieder van software en consultancy voor consolidatie, planning, reporting en analyse van de concurrentie onderscheiden? Werp dan een blik op ons omvangrijke dienstenaanbod. U zult erkennen: Het loont zich om klant van LucaNet te worden.

Betrouwbaar projectverloop

Onze consultants kennen de software evengoed als de vereisten met betrekking tot planning, controlling en consolidatie. Dat betekent dat u het gehele proces absoluut kunt vertrouwen.

Overtuigend totaalconcept

Bij ons houdt u alles in één hand: Van de implementering van onze software tot de producttraining of functionele consultancy.

Uitstekende servicekwaliteit

De consultants van LucaNet zijn reeds talloze malen bekroond voor hun professionele en klantgerichte consultancy. We zijn er trots op dat zij tot de kring van de beste consultants voor de Duitse middenstand behoren.

Geconcentreerde competentie

We hechten bijzonder aan de professionele competentie van onze medewerkers. Zo kunnen we u op elk moment het optimale advies bieden, afgestemd op uw individuele situatie.

Snel op het doel af

Onze software is snel in uw onderneming geïmplementeerd. En de introductie tot de software door onze consultants is al even snel.

Omvattende transparantie

Elk project begint met de planning. Onze consultants erkennen en begrijpen uw ondernemingsspecifieke vereisten en houden daar rekening mee. Zo houdt u steeds het overzicht.

customer training

Webinars en trainingen

Hier vindt u alle datums

Met onze gratis, 30 minuten durende webinars bieden we u de mogelijkheid comfortabel vanachter uw eigen bureau meer te weten te komen over verschillende functionele thema's met betrekking tot planning en controlling.

Webinars voor geïnteresseerden en klanten

Trainingen voor klanten

Heeft u vragen over ons aanbod?
Schroom dan niet contact met ons op te nemen