G2 leader winter 2023Market Leader BARC Score 2022software advice most recommended 2022
FINANCE VAN A TOT Z

Software voor Financial Performance Management

FPM-software omvat elk proces van je financiële afdeling. In één systeem, in één database. De software verzorgt het complete proces van het opstellen van je consolidaties, financiële planningen, analyses en rapportages. Je gebruikers hebben toegang tot een uitgebreide hoeveelheid (financiële) gegevens over de afgelopen periodes, realtime cijfers en forecasts. Dit zorgt voor transparantie in zowel je interne als externe boekhouding.


Voortaan verleden tijd:

  • Het gros van je tijd bezig zijn met verzamelen van data, en niet met analyse en vooruitkijken
  • Verschillende rapportages aan elkaar linken en controleren op optelfouten Middels email en telefoon intercompany transacties afstemmen

Financial Performance Management - voor al je financiële processen

Kom meer te weten over onze FPM software en succesverhalen van onze klanten door middel van deze video’s!

Naar de video’s

Onze oplossingen voor uw financieel team

Onze FPM-software voldoet aan de behoeften van alle functies en rollen in je financiële team. Of het nu gaat om de CFO, de controller of een teamlid van een externe afdeling, zoals de IT-manager.

Wat een professionele oplossing voor Financial Performance Management je biedt

Eén enkele bron van waarheid

Beheer al je financiële processen op één plek

Een gestroomlijnde bedrijfsvoering

Een compleet plaatje voor je financiële gegevens

Gedetailleerde analyse

Je bent in staat specifieke activiteiten in je bedrijf te identificeren waarvan de processen geoptimaliseerd kunnen worden

Maximale automatisering

Je verhoogt je efficiëntie door alle relevante stappen in het proces te automatiseren

Maximale zekerheid

Je profiteert van zekerheid tijdens het gehele proces van consolidaties, financiële planningen en rapportages

100% traceerbaarheid

Je zorgt voor transparantie in je interne en externe boekhouding door een uitgebreid overzicht te creëren van zowel de historische als verwachte financiële gegevens

Succesverhalen van onze klanten

Dankzij LucaNet zijn wij in staat om veel eerder de kwartaalafsluiting te doen en sneller de rapportage op te stellen. Correcties worden transparant en consequent doorgevoerd, waardoor de volledigheid en juistheid van de cijfers veel beter gewaarborgd is. Sinds wij met LucaNet werken, heb ik eindelijk tijd om mijn werk te doen: de verdieping zoeken achter de cijfers.

Stefan Dijkstra
Group Controller

Meer leren
Tot een paar jaar geleden gebruikten we Excel voor de consolidatie en rapportage. Dit was foutgevoelig en arbeidsintensief. Met LucaNet hebben we de maandafsluiting procedure van 15 naar 3 dagen teruggebracht. LucaNet is een erg belangrijke tool voor ons.

Ron Verhoeven
CFO

Meer leren
De implementatietijd was zelfs korter dan gepland. Dat maak je niet vaak mee, daarin is LucaNet echt de positieve uitzondering op de regel.

Arnold Mes
Group Controller

Meer leren
Ik durf wel te zeggen dat we door LucaNet 1 fte hebben vrijgemaakt. Het heeft er ook echt voor gezorgd dat je als controller niet meer zo aan je pc bent gekluisterd. Er gaat veel minder tijd zitten in het controleren en opstellen van de cijfers en dat geeft je veel meer tijd om je adviesrol in de organisatie een plek te geven.

Maarten Felix
Controller

Meer leren
De financiële wereld wil weten hoe de omzetgroei van nieuwe sportscholen van Basic-Fit zich verhoudt tot die van bestaande sportscholen. Dankzij LucaNet kunnen we deze vraag snel en eenvoudig beantwoorden.

Tino Bijlemeer
International Manager Reporting and Tax

Meer leren