Het management stelt zich voor

De succesvolle innovaties en de hoge kwaliteit van de prestaties zijn gebaseerd op een krachtige, duidelijke en vertrouwensvolle leiding! Ons management – dat bestaat uit de directieleden Dominik Duchon, Elena Aubell, Alexander Domene en Elias Apel en de bedrijfsleiders van onze internationale vestigingen – voelen zich gehouden aan deze ambitie. Ze zijn alle experts op hun vakgebied en werken gepassioneerd aan de verdere ontwikkeling van het wereldwijde succesverhaal van LucaNet.

Overtuig uzelf en maak kennis met het managementteam van LucaNet.

Directie

dominik duchon
Dominik Duchon

Chief Executive Officer

Elena Aubell
Elena Aubell

Chief Operations Officer

Alexander Domene
Alexander Domene

Chief Technology Officer

Elias Apel
Elias Apel

Chief Financial Officer

Managing Directors

remco van keken managing director lucanet benelux
Remco van Keken

Managing Director

Vita

Na te zijn afgestudeerd in de vakrichting Engineering and Business Administration was Remco van Keken in verschillende functies op het gebied van consultancy en projectmanagement werkzaam. Sinds 1996 bekleedde hij leidende functies bij een groot aantal verschillende ondernemingen, bijvoorbeeld in de zware-metaalindustrie en de ict-branche en tenslotte ook in de software-ontwikkeling. Bij zijn financiële- en IT-projecten was MS Excel steeds zijn belangrijkste tool voor het plannen en aansturen van ondernemingsactiviteiten. In 2005 leerde hij de LucaNet-software kennen. Overtuigd van de enorme meerwaarde van de software-oplossingen op het gebied van consolidatie, planning, reporting en analyse nam de heer van Keken de functie van bedrijfsleider van LucaNet Benelux B.V. op zich, het bedrijf dat als eerste internationale vestiging van LucaNet AG in Amsterdam startte. Ondertussen begeleidt de onderneming met veel succes meer dan 200 klanten in de Benelux-landen.

LucaNet is een bijzonder functionele software die door gebruikers zonder veel kennis van IT zelfstandig geconfigureerd en beheerd kan worden. We bieden onze klanten een compleet dienstverleningspakket – van planning en programmering tot implementatie en support. Meer en meer klanten kiezen daarom onze intuïtief te bedienen software. De afhankelijkheid van de eigen IT-afdeling of externe consultants is minimaal. Dat bespaart niet alleen kosten en tijd, maar biedt de klant ook de zekerheid dat hij of zij geheel op de software kan vertrouwen.

simon van koppen managing director lucanet benelux
Simon van Koppen

Managing Director

Vita

Als verantwoordelijke Managing Director bij LucaNet Benelux B.V. concentreert Simon van Koppen zich op de uitbreiding van het merk LucaNet in de Benelux. Begonnen als consultant in 2010 heeft hij meer dan 50 implementaties gedaan bij middelgrote en grote ondernemingen in Nederland, Italië, Groot-Brittannië, Frankrijk, Spanje en de Verenigde Staten. Tussen 2015 en 2017 heeft Simon zich ingezet voor de LucaNet groep en geholpen met het opzetten van nieuwe dochterondernemingen in Engeland, Singapore en de Verenigde Staten. Sinds 2018 is hij Managing Director van LucaNet Benelux B.V.

LucaNet is aanbieder van professionele financial intelligence-software die naadloos in elk ERP-systeem kan worden geïntegreerd. De gebruiker van de software kan instellingen eenvoudig en snel configureren, zonder afhankelijk te zijn van externe adviseurs of de IT. In combinatie met onze snelle implementering bieden wij onze oplossingen tegen een zeer geringe total-cost-of-ownership aan.