Het management stelt zich voor

De succesvolle innovaties en de hoge kwaliteit van de prestaties zijn gebaseerd op een krachtige, duidelijke en vertrouwensvolle leiding! Ons management – dat bestaat uit de directieleden Dominik Duchon, Elena Aubell, Alexander Domene en Elias Apel en de bedrijfsleiders van onze internationale vestigingen – voelen zich gehouden aan deze ambitie. Ze zijn alle experts op hun vakgebied en werken gepassioneerd aan de verdere ontwikkeling van het wereldwijde succesverhaal van LucaNet.

Overtuig uzelf en maak kennis met het managementteam van LucaNet.

Directie

dominik duchon
Dominik Duchon

Chief Executive Officer

Elena Aubell
Elena Aubell

Chief Operations Officer

Alexander Domene
Alexander Domene

Chief Technology Officer

Elias Apel
Elias Apel

Chief Financial Officer

Managing Director

simon van koppen managing director lucanet benelux
Simon van Koppen

Managing Director

Vita

Als verantwoordelijke Managing Director bij LucaNet Benelux B.V. concentreert Simon van Koppen zich op de uitbreiding van het merk LucaNet in de Benelux. Begonnen als consultant in 2010 heeft hij meer dan 50 implementaties gedaan bij middelgrote en grote ondernemingen in Nederland, Italië, Groot-Brittannië, Frankrijk, Spanje en de Verenigde Staten. Tussen 2015 en 2017 heeft Simon zich ingezet voor de LucaNet groep en geholpen met het opzetten van nieuwe dochterondernemingen in Engeland, Singapore en de Verenigde Staten. Sinds 2018 is hij Managing Director van LucaNet Benelux B.V.

LucaNet is aanbieder van professionele financial intelligence-software die naadloos in elk ERP-systeem kan worden geïntegreerd. De gebruiker van de software kan instellingen eenvoudig en snel configureren, zonder afhankelijk te zijn van externe adviseurs of de IT. In combinatie met onze snelle implementering bieden wij onze oplossingen tegen een zeer geringe total-cost-of-ownership aan.