Awards en certificaten

We doen al het mogelijk om onze kwaliteiten en competenties te bewijzen. Of het nu gaat over de prestaties van onze medewerkers in onze ondernemingen, of bij onze kernbusiness, de software-ontwikkeling. Hier vind je een overzicht van onze bekroningen en certificaten:

Maak kennis met onze software!

Maak een afspraak met ons voor een persoonlijke live demo.

Bekroonde software

G2, een toonaangevende review-software platform, bekroonde LucaNet als marktleider in de categorie Budgeting and Forecasting software en kende de titel van Highest Performer toe in de Corporate Performance Management Software categorie voor de Winter 2023 editie.

sap certified

De LucaNet software heeft SAP interface certificering ontvangen. Middels een speciale compatibiliteitstest hebben we bewezen dat we op eenvoudige wijze data kunnen ophalen uit SAP systemen. De certificering is gedaan door het SAP Integration and Certification Center (SAP ICC).

software advice most recommended 2022

Software Advice noemt LucaNet de Meest Aanbevolen software van 2022 vanwege de uitzonderlijke prestaties.

award barc badge business value financial

LucaNet was opnieuw succesvol in The Planning Survey 19, uitgevoerd door BARC, een advies- en analistenbureau. LucaNet's financiële performance management oplossing bereikte topposities in de categorieën Business value, Project length en Predefined data connectivity.

Top 10 Financial Reporting Solution CFO Tech Outlook

LucaNet is een van de "Top 10 Financial Reporting Solution Providers - 2018", een jaarlijkse ranglijst die wordt geanalyseerd door het Amerikaanse technologietijdschrift CFO Tech Outlook om de belangrijkste spelers op de markt te identificeren. Het doel van de top 10 lijst is om duidelijkheid te brengen in het complexe software landschap van financiële rapportage tools. Het panel bestaat uit de redactie van CFO Tech Outlook samen met CEO's, CIO's, CFO's en gerenommeerde industrie-analisten.

certificate isae 3000

In 2017 en 2021 is de software van LucaNet gecertificeerd voor de hoogste kwaliteit en nauwkeurigheid volgens de ISAE 3000-auditstandaard van het Duitse instituut van accountants. Dit betekent dat de software voldoet aan alle algemeen aanvaarde principes van de boekhouding.

Bekroonde onderneming

barc score fpm dach 2021 lucanet

Ondanks de speciale omstandigheden die de Corona crisis met zich heeft meegebracht is LucaNet voor vierde keer erkent als Markt Leider in de BARC Score FPM DACH! Hieronder lees je meer over de evaluatie criteria en welke voordelen deze software oplossing te bieden heeft.

award barc score fpm market leader 2020

In 2020 is LucaNet uitgeroepen tot marktleider in de BARC Score voor Financial Performance Management in Duitstalig Europa - voor de derde keer op rij sinds 2018. Het bedrijf behield zijn toppositie op basis van de evaluatiecategorieën "Portfolio Capabilities" en "Market Execution".

top consultant 2018

In het kader van de consultantbeoordeling heeft LucaNet zich voor de vierde keer kunnen bewijzen door middel van een gefundeerd klantenonderzoek dat door de academische leiding van de competitie is uitgemeten, en de jury met professionaliteit, deskundigheid en (uiteraard) tevreden klanten voor zich gewonnen.

certificate bsi iso 27001

LucaNet Cloud Services GmbH, een volledige dochteronderneming van LucaNet AG, is gecertificeerd volgens ISO/IEC 27001, kortweg ISO 27001. Deze toonaangevende internationale standaard biedt een systematische en gestructureerde aanpak die helpt om vertrouwelijke gegevens te beschermen, de integriteit van bedrijfsgegevens mogelijk maakt en de beschikbaarheid van IT-systemen in het bedrijf verhoogt.

microsoft partner gold

LucaNet is een Microsoft-partner op het gebied van Gold Application Development. De Microsoft Gold Competence documenteert de toonaangevende mogelijkheden van LucaNet binnen een specifiek Microsoft-oplossingsgebied.