Met succes en zekerheid de toekomst tegemoet – met FPM en CPM

Voor inzicht: FPM-software

Alleen wie inzicht heeft, begrijpt het. FPM-software geeft financiële processen sneller en geautomatiseerd in één enkele tool weer en maakt een transparante en duidelijke blik op de financiële situatie mogelijk. Fouten bij de consolidatie, begroting en reporting worden zo vermeden. Nog een pluspunt: maximale gegevenstransparantie voor betrouwbare begroting, strategische beslissingen en duurzame groei.

Voor de vooruitziende blik: Corporate performance management

Wie een vooruitziende blik heeft, kan goede beslissingen nemen. Om het grote geheel niet uit het oog te verliezen, is Financial Performance Management als Single Point of Truth een deel van de oplossing. Veel ondernemingen zitten echter op een ware schat aan waardevolle gegevens waar ze niets mee doen. Met behulp van de juiste tools kunnen daaruit nog meer inzichten worden afgeleid over de toestand van de onderneming en over de richting die besluitvormers bij de volgende stappen moeten inslaan. Corporate performance management (CPM) helpt ondernemingen om grote hoeveelheden gegevens snel te interpreteren en flexibeler te reageren op onverwachte gebeurtenissen.

business people meeting

Voor het overzicht: CPM-software voor finance

Met LucaNet wordt alles eenvoudig en kun je eindelijk vertrouwen op je financiële gegevens. Consolidatie, begroting, rapporteren en analyse van je financiële gegevens in slechts één enkele applicatie. Het tijdrovende, handmatige corrigeren van financiële gegevens en de eindeloze afstemmingsrondes bij intercompany-transacties behoren eveneens tot het verleden.

Finance eenvoudig gemaakt - met corporate performance management van LucaNet

Om ook in de toekomst aan de steeds toenemende eisen van office of finance te kunnen blijven voldoen, ontwikkelen wij bij LucaNet ons voortdurend verder. Het resultaat: Corporate Performance Management voor Finance van LucaNet. Een platform dat alle eisen aan een modern bedrijfsbestuur samenbrengt. Want alleen wie het overzicht behoudt, komt niet voor onaangename verrassingen te staan en kan zijn onderneming op de juiste weg zetten naar een succesvolle toekomst.

Meer dan 3900 klanten in 50 landen vertrouwen al op onze jarenlange ervaring. Wil je weten hoe ook jij het hele financiële verhaal kunt vertellen en de juiste beslissingen voor de toekomst van je onderneming kunt nemen op een betrouwbare basis?

Ontdek hoe de CPM-software voor Finance van LucaNet je daarbij kan ondersteunen!

CPM-software voor Finance