ONTDEK EEN BETERE MANIER OM JE BEDRIJF SNELLER EN EFFICIËNTER TE MAKEN

LucaNet zorgt voor gegevenstransparantie in de hele organisatie en biedt het perfecte platform voor betrouwbare financiële consolidatie, financiële planning en rapportage zonder fouten.

CPM-software dat finance eenvoudig maakt

Waarom spreadsheets gebruiken als het ook eenvoudiger kan? In een mum van tijd creëer je betrouwbare financiële gegevens voor audit-proof geconsolideerde financial statements, maak je een zinvolle financiële begroting en stel je betrouwbare rapportages op.

Stroomlijn je financiële processen op één platform!

#nummer 1 op de ranglijst voor financiële consolidatie

2022 BARC Planning Survey

Met de CPM-software van LucaNet behoren arbeidsintensieve en onbetrouwbare afsluitings- en consolidatieprocessen tot het verleden. Wij verzamelen gegevens uit verschillende bronnen in één gegevensmodel en leveren 100% nauwkeurige, geautomatiseerde financial statements om het voor jou zo eenvoudig mogelijk te maken.

Creëer waardevolle inzichten voor succes op lange termijn

Met LucaNet brengt de begroting eindelijk meer oplossingen dan vragen. Wij zorgen voor de conclusies en prognoses die je nodig hebt om je bedrijf naar een succesvolle toekomst te leiden. Dankzij een snelle begroting heb je meer tijd om je te concentreren op actuele zakelijke activiteiten en transacties.

Snellere rapportage met maximale transparantie

Met LucaNet worden rapportage sneller, nauwkeuriger en uitgebreider. Wij ondersteunen je met een transparant en duidelijk overzicht van alle relevante financiële gegevens zodat je de prestaties van je bedrijf kunt optimaliseren. Want een snelle begroting geeft jou meer tijd om je te concentreren op actuele zakelijke activiteiten.

Maak kennis met onze klanten

Al meer dan 20 jaar lang stellen onze financiële experts meer dan 3900 klanten in 50 landen wereldwijd in staat om complexe processen te vereenvoudigen tot een “single-source-of-truth” voor finance in de hele organisatie.

Dit kan CPM-software voor finance voor je doen:

ulrich leib toshiba
50 % snellere rapportage: “Vóór de implementatie van LucaNet had een team van drie personen vijf tot zes dagen nodig voor de maandelijkse rapportage.”

Ulrich Leib
Head of Controlling

uwe lutz leica
50 % sneller naar geconsolideerde financial statements: “Eindelijk software die intuïtief te gebruiken is, eenvoudig te verbinden is met SAP en boekingen duidelijk documenteert.”

Uwe Lutz
Head of Finance

sabine kirner
5 dagen tijd bespaard bij de begroting: “Met mijn nieuwe favoriete toetsencombinatie, Ctrl+Q, zijn gegevens uit alle databronnen onmiddellijk beschikbaar en wordt de rapportage bijgewerkt. Zo kan ik me eerder concentreren op het analyseren van de gegevens.”

Sabine Kirner
Head of Controlling

Wil je meer lezen over ervaringen van andere klanten en ontdekken hoe LucaNet ook jouw dagelijkse professionele leven kan vereenvoudigen?

Successverhalen lezen

Ben je er klaar voor om met ons het complexe eenvoudig te maken?

Lees hier meer over onze verschillende diensten en prijsstructuren of vraag gewoon een demo aan om samen met ons stap voor stap de details te bekijken.

DEMO AANVRAGEN PRIJZEN AANVRAGEN