G2 herfstrapport 2021: de CPM-oplossingen van LucaNet vallen opnieuw in de prijzen!

Raadpleeg jij als consument ook beoordelingsplatforms vooraleer je iets koopt of een reis boekt, of vertrouw je op de mening van vrienden en collega’s? Dan kun je zeker ook profiteren van de objectieve ervaringen van echte software-gebruikers bij de keuze voor een geschikte software-oplossing. In de B2B-sector staan vergelijkingsplatforms op de derde plaats wat betreft hun populariteit als betrouwbare bronnen van op ervaring gebaseerde informatie.

G2 is een van de grootste B2B-marktplaatsen die worden geraadpleegd door software-gebruikers om snel de beste producten voor hun bedrijf te selecteren. Dankzij de uitgebreide aanwezigheid op de markt kunnen miljoenen bezoekers bij G2 ongefilterde en onpartijdige beoordelingen lezen. Elk kwartaal publiceert het bedrijf een rangschikking van de belangrijkste spelers per categorie op basis van deze beoordelingen. LucaNet verbeterde zijn positie verder dankzij een hoge klanttevredenheid en marktaanwezigheid. Daarom werd het bedrijf onderscheiden als marktleider in de rangschikking van de beste software voor corporate performance management (CPM) in het actueel gepubliceerde herfstrapport 2021.

Een CPM-oplossing, wat is dat precies?

CPM-oplossingen meten de financiële en economische prestaties van organisaties. CPM-oplossingen helpen kleine, middelgrote en grote bedrijven bij het monitoren van hun zakelijke doelstellingen en processen met een brede waaier aan key performance indicators (KPI’s), bijvoorbeeld jaarlijkse winst, kosten per lead per kanaal en sales-accepted leads.

Zo beoordelen LucaNet-gebruikers ons op G2

Op basis van de factoren klanttevredenheid en marktaanwezigheid behaalde LucaNet 4.8 van 5 mogelijke sterren in de actuele rapporteringsperiode en een plaats in de top 10 van software-aanbieders voor CPM.

“LucaNet is onderscheiden als leider in het herstrapport 2021 van G2 voor corporate performance management (CPM), nadat het in het voorbije jaar zijn marktaanwezigheid heeft vergroot en zijn tevredenheidsscore heeft verhoogd op basis van 34 onpartijdige en transparante beoordelingen. CPM is een zeer competitieve softwarecategorie met veel spelers, en LucaNet is erin geslaagd om in deze categorie zijn aanwezigheid te verbeteren van High Performer naar Leader, hoofdzakelijk dankzij het feit dat 94% van de beoordelaars de aanbieder 5 op 5 sterren gaven.”

Nathan Calabrese, onderzoeksanalyst, G2

Naar de top met CPM-oplossingen

Rendabele groei vereist strategische beslissingen. Maar die kunnen alleen worden genomen als men een volledig beeld heeft van het bedrijf. Daarvoor moet men alle financiële gegevens in detail kennen. Bedrijven die in dit kader vertrouwen op traditionele systemen zijn duidelijk benadeeld. De CPM-oplossing van LucaNet voor financiën¹ zorgt voor de ideale voorwaarden met een zorgeloos totaalpakket voor je financiële teams. Consolidatie, planning, rapportage en gegevensverzameling worden eenvoudig en foutloos geautomatiseerd met de LucaNet CPM tool. Met LucaNet ben je de concurrentie altijd een stap voor. En niet alleen wij zien dat zo.

Uitstekende software voor het voorbereiden van financial statements

Market Leader CPM software G2

 

Volgens G2 maken de volgende drie belangrijke argumenten LucaNet tot één van de beste CPM oplossingen voor finance:

Geharmoniseerd bedrijfsmanagement: met de CPM-oplossing van LucaNet krijg je een holistisch overzicht van je financiële gegevens.

100% traceerbaarheid: met de CPM-oplossing voor financiën van LucaNet krijg je een omvattend overzicht van zowel je interne als externe boekhouding met een druk op de knop. Je krijgt alle financiële gegevens, zowel voor het verleden als voor de toekomst, die je nodig hebt voor betrouwbare voorspellingen.

Maximale automatisering: geautomatiseerde processen vormen de kern van de CPM-oplossing van LucaNet. Zo kun jij je concentreren op de dagelijkse bedrijfsactiviteiten, om de beste beslissingen voor jouw bedrijf te nemen.

Waarom klanten houden van LucaNet

Eenvoudige en uitstekende consolidatie- en rapportage tool voor financiële gebruikers.

“Ik heb in de loop der jaren heel wat rapportage en consolidatietools gebruikt, maar LucaNet is echt eenvoudig in het gebruik! [...] Het heeft [...] ons in staat gesteld om gegevens te rapporteren op verschillende manieren aangepast aan onze zakelijke vereisten. De mogelijkheid van drill-down tot in de details is fantastisch!”

Carol-Ann W., beoordeling met 5 sterren op G2

 

"Dankzij LucaNet kan Engel & Völkers zijn toekomst stevig en transparant financieel onderbouwen."

Valentina Schröder, Hoofd Concernboekhouding, Engel & Völkers

Meer over CPM en FPM

Hebben we je nieuwsgierigheid gewekt? Hier vind je nog meer succesverhalen en meer informatie over de CPM-oplossing van LucaNet:

Breng ons zeker ook eens een bezoekje op G2.

Alle blog artikelen